lørdag den 2. oktober 2010

My bubba & Mi , Bartof session

Så fik jeg igen fornøjelsen af den 29/9 at tilbringe et par timers tid med gode venner i My bubba and Mi´s fantastiske univers af skønne vokalharmonier og underspillet dejlig søndagsskolestemning.

Der er en særlig kvalitet over pigernes optræden, og de emmer af humor, som når de ved introduktionen af numre og deres tematik, afbryder fortællingen inden pointen, fordi de ikke er i humør til at afsløre den. Et andet eksempel er når de slet og ret proklamerer at de ikke ved hvad sangen handler om .

Dette var tredie gang jeg oplevede My bubba and Mi, og igen var det på Cafe Bartof . Første gang jeg oplevede dem der, var til deres totalt pakkede pladereception den 8 marts 2010 på : How it’s done in Italy.
Pladereceptionen blev fra scenen humoristisk omdøbt til coverversion, da pladerne endnu ikke var ankommet fra Italien.

Fra denne aften stammer dette skønne Peaches cover ,nemlig Fuck the pain away.




Første gang jeg hørte den var i Trinitatis kirken, hvor pigerens udstråling i plisserede nederdele, skjorter med flæser og 50er hornbriller var den perfekte indpakning til en akustisk snigerversion i de højhellige omgivelser.

Pigerne har en imponerende rejseaktivitet rundt i verden når man hører hvor afdæmpet musikken egentlig er. Musikken har en feel good stemning, der kan få voksne mænd til at græde, og absorbere dem i klang og vokaluniverset.

Det er da også derfor man i rejsetrekantens koncertturnerer til Italien, Island og USA, føler sig privilligeret over pigerens afstikker til Café Bartof og muligheden for at opleve My bubba  ; Mi i en intim stemning på dansk grund.














 Denne aften , d 29 september 2010 var der bluesfestival så J. Tex & The Volunteers varmede os op med hillbilly og country, der ved nærmere lytning havde fantastiske tekster af gru og rædsel og var et medrivende bekendtskab

I My bubba & Mi´s andet sæt var J Tex med og du kan her opleve Satisfied mind.




Denne blog er glimt af Walkerellah universet, og mon ikke det kommer forbi MB&M en anden god gang.
I  mellemtiden kan du selv holde dig ajour med pigerne på Myspacesiden  eller via deres Facebookgruppe.

Der er desuden mere at læse på Beep Beep, samt købe deres musik.





God fornøjelse.

Ingen kommentarer: